Motorrijbewijs halen Groningen

motorrijbewijs-halen-groningen

Motorrijbewijs halen Groningen

Wil je je motorrijbewijs halen in Groningen en zoek je nog een motorrijschool met scherpe prijzen? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. Wij zijn al ruim tien jaar een begrip in Groningen en zijn aantoonbaar één van de beste motorrijscholen in Groningen! Door een goede verkeersopleiding heb je niet meer rijlessen dan nodig. Bekijk onze goedkope tarieven!

Snel je motorrijbewijs halen in Groningen

Bij ons leer je onder toezicht van onze ervaren rijinstructeurs op een uitstekende motor de fijne kneepjes van het motorrijden. Dit is enorm belangrijk, het is een serieuze zaak. Daarom leer je bij ons professioneel en goed motorrijden.  Uitstekende motorkleding, handschoenen en een helm leen je bij ons. Verder werken wij met mooie en kwalitatieve goede motoren om het optimale uit je rijlessen te halen. Onze kandidaten dit het motorrijbewijs halen geven onze rijschool gemiddeld een 8.9!

• Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
• Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
• Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
• Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Motorrijles_groningen

Waarom je motorrijbewijs halen Vink

• Motorrijschool met resultaat
• Veiligheid staat bij ons voorop
• Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Onze lessen duren 2 uren
• Geen wachttijden

Motorrijbewijs Theorie gratis

Bij onze pakketten krijgt u de online theorieopleiding geheel gratis. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt gericht voorbereid op het examen. Ook worden de nieuwste vragen behandeld.
Lees meer over je motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs Praktijk

Als je 24 jaar of ouder bent en begint met motorrijessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Indien je jonger bent, ben je in principe verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki ER6n ABS.
Lees meer over motorrijbewijs praktijk

Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:
• 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor
• 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)
• 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw
• Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.
• Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat. A1 (125cc) gedaan te hebben!

Motorrijbewijs direct inschrijven

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden.
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Direct aanmelden 

Enkele referenties

Jeroen

Voor motorrijschool Vink heb ik gekozen vanwege een goede naam en rijles met humor!
Het lastigste onderdeel vond ik het AVB. De behendigheden op de motor waren niet mijn sterkste punt, site maar dankzij de begeleiding van Jan ben ik hier goed doorgekomen.

Op 23 december heb ik mijn laatste onderdeel van mijn motorrijbewijs (AVD) gehaald.
Zowel het AVB, site theorie en AVD in 1 keer gehaald.

Jan bedankt voor de lessen en Jeroen voor de examenbegeleiding!

Groet Jeroen,

Jeroen van Veen

Rene

Ik schrijf nooit een referentie maar voor rijschool Vink maak ik graag een uitzondering. Ik heb flink veel plezier gehad met het vriendelijk beledigen van Jeroen zelf en het wederzijds terugkrijgen van de beledigingen en extra moeilijke routes. Jeroen stoomt je echt op zo'n mierenneukende manier klaar voor de examens dat je er gek van kan worden maar achteraf wel heel blij bent dat hij je op een goede manier wijst op al je fouten omdat dat juist maakt dat je beter de examens in gaat. Als je de examens ingaat na zijn lessen heb je ruim marge om fouten te maken (in zijn en dan ook jou optiek) die in werkelijkheid niet eens fouten zijn wat er voor zorgt dat je slagingskans erg hoog ligt. Jeroen zorgt er niet alleen voor dat je veilig door het verkeer leer te rijden maar ook op een vlotte manier zoals het hoort bij motorrijders.

René

Samantha

Met veel goede intructies, grapjes maar vooral veel plezier men rijbewijs binnen mede dankzij jeroen.

Nu al veel kilometers aan het maken op mijn nieuwe zx 6r!! Zelfs al in de eifel (Duitsland) geweest!! Veel tips toegepast!

Nogmaals bedankt!

Groeten!!

Samantha

Alan

Uiteraard net als mijn broer, in één keer geslaagd!

Bij Jeroen voel je na de eerste proefles direct al dat je bij een goede leermeester zit. Het rijden en oefenen gebeurt op een professionele wijze en zoals velen hier al zeggen, met zeer gepaste humor zo nu en dan! Naast het feit dat je op nieuwe motoren rijdt beschikt Jeroen ook over goede motorkleding die je kan lenen tijdens je lessen. Al met al een rijschool die veel aandacht en geduld voor je heeft zodat je je examen zonder zorgen kunt halen. Een dikke aanrader dus!

Groeten

Alan van Roggen

Bekijk meer referenties

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Contact

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top