Motorrijbewijs halen Groningen

motorrijbewijs-halen-groningen

Motorrijbewijs halen Groningen

Opzoek naar een motorrijschool om je motorrijbewijs te halen in Groningen? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. Motorrijschool Vink is al ruim tien jaar een begrip in Groningen en is één van de beste motorrijscholen in Groningen om snel je rijbewijs te halen! Goedkoop motorrijlessen maar toch kwaliteit voor je geld? Door een goede verkeersopleiding niet meer rijlessen dan nodig!

Motorrijbewijs halen

Bij ons leer je op een professionele en mooie motor te rijden onder toezicht van onze ervaren rijinstructeurs. Motorrijden is een serieuze zaak. Daarom leer je bij ons professioneel en goed motorrijden. Geslaagde kandidaten geven rijschool Vink een: 8.9 / 10.
Professionele motorkleding, handschoenen en een helm leen je bij ons. Bij ons rij je ook niet op zomaar op een motor.
Mooie kwalitatieve motors om het optimale uit je motorrijlessen te halen.

• Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
• Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
• Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
• Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Motorrijles_groningen

Waarom je motorrijbewijs halen Vink

• Motorrijschool met resultaat
• Veiligheid staat bij ons voorop
• Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Onze lessen duren 2 uren
• Geen wachttijden

Motorrijbewijs direct inschrijven

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden.
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Direct aanmelden 

Enkele referenties

Amadeusz

image.jpeg

Geslaagd dankzij rijschool Vink

Erg tevreden over de begeleiding tijdens de rijlessen duidelijke instructies.Goeie motoren waar je les op krijgt. En leuke instructeurs dus echt een aanrader !!

Amadeusz

Amadeusz

Angelo

738377_469152339808390_2095881616_o.jpg

1.5 jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald bij Motorrijschool Vink. Dankzij de duidelijke instructies en gevoel voor humor heb ik het erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen. Daarnaast is Jeroen een zeer bekwame instructeur en dat is belangrijk!

Angelo Veldman

Jens

Ik kijk erg tevreden terug op mijn rijlessen bij Jeroen. Je leert bij Jeroen hoe je echt goed en veilig kunt rijden. Daar wordt je een betere verkeersdeelnemer van en daar heb je veel profijt van, niet alleen bij het motorrijden. Je wordt natuurlijk voorbereid op de examens bij het CBR, maar nog veel belangrijker vind ik dat je ook extra vaardigheden leert die het motorrijden nog leuker en veiliger maken. Jeroen heeft een directe manier van lesgeven en dit combineert hij met de nodige humor. Dit beviel mij zeer goed. De motoren zijn modern en hebben genoeg pit om het echte motorrijden te ervaren. Kortom, ik heb met plezier bij motorrijschool Vink gelest en ga nu vol vertrouwen de weg op. Bedankt Jeroen!

Jens

Jelmer

Motor.jpeg

Al jaren geroepen dat ik mijn motorrijbewijs wou halen. Ik ben nu nog jong, dus zo gezegd zo gedaan en geen moment spijt van gehad. Inmiddels alle examens in één keer gehaald en alweer een week in het bezit van mijn rijbewijs. Ik heb veel lovende woorden over voor de manier waarop Jeroen les geeft. Zoals voorheen vaker benadrukt is: serieus wanneer nodig en een geintje op zijn plaats moet kunnen. 'Ja, als je twee keer de achterrem in trapt staat ie in z'n achteruit! Gaat wat makkelijker dan zittend achteruit lopen..' of 'Zeg Jelmer, neem je ook voor mij een suikerbiet mee?' (Verkeerd gereden bij de suikerfabriek in Hoogkerk). Dit soort humor typeert de lessen van Jeroen, wat ik als zeer fijn ervaren heb. Jeroen is begaan met je voor, tijdens en na de lessen: na de lessen vaak blijven plakken om te praten over welk type motor (CB 600, Z750, MT-07 etc. etc.) nou voor mij de juiste beginnersmotor is. Even Jeroen z'n Harley aanschouwen en horen, waarna doofstom weer terug naar huis.. Dit maakte Motorrijschool Vink voor mij een prettige rijschool en Jeroen een uitstekende instructeur. Bedankt Jeroen!

Jelmer Roosjen

Bekijk meer referenties
 
 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Contact

 
 

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top