Motorrijbewijs kosten

kosten-motorijbewijs

Motorrijbewijs kosten

Opzoek naar een motorrijschool met scherpe prijzen voor je motorrijbewijs? Motorrijschool Vink is al ruim tien jaar een begrip in Groningen en is één van de beste motorrijscholen in Groningen om snel je rijbewijs te halen! Goedkoop motorrijlessen maar toch kwaliteit voor je geld? Door een goede verkeersopleiding niet meer rijlessen dan nodig!

Goedkoop je motorrijbewijs halen

Onze motorrijlesinstructeurs staan voor kwaliteit tijdens de rijlessen. Wij streven ernaar om het maximale uit elke rijles te halen. Op deze manier rij je nooit meer dan nodig en bespaar je onnodige uren, waardoor je de kosten lekker laag kunt houden. Motorrijbewijs halen voor een scherp tarief is mogelijk bij motorrijschool Vink.

Tarieven Motorrijschool Groningen Vink

Motor pakket A

12 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 804,- 

Aanmelden

Motor pakket B

15 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 914,- 

Aanmelden

Motor pakket C

20 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 1104,- 

Aanmelden

 

 

 

Motorrijbewijs halen voor een scherpe prijs

• Motorrijschool met resultaat & Scherpe prijzen
• Veiligheid staat bij ons voorop
• Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Onze lessen duren 2 uren
• Direct beginnen met je motorrijbewijs

 

Motorrijbewijs Theorie

De theorie-online-opleiding die wij verzorgen is geheel gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt u voorbereidt op het examen. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd.
Lees meer over je motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs Praktijk

Als je begint met motorrijessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Tenminste, als je 24 jaar of ouder bent. Indien je jonger bent, ben je verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki ER6n ABS.
Lees meer over motorrijbewijs praktijk
Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:
• 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor
• 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)
• 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw
• Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.
• Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat. A1 (125cc) gedaan te hebben!

Begin direct met je motorrijbewijs

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Prijzen motorrijles 
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden 

 

Enkele referenties

Jeroen

IMG_2633.JPG

In november 2012 mijn motorrijbewijs gehaald bij Jeroen. Leerzame lessen met veel humor gehad, veel aandacht voor de motorbeheersing. Een aanrader als je met plezier les wilt hebben, leuk extraatje is de jaarlijkse toerrit.

Jeroen Peters

Angelo

738377_469152339808390_2095881616_o.jpg

1.5 jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald bij Motorrijschool Vink. Dankzij de duidelijke instructies en gevoel voor humor heb ik het erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen. Daarnaast is Jeroen een zeer bekwame instructeur en dat is belangrijk!

Angelo Veldman

Alex

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Alles in één keer gehaald dankzij de goede lessen en voorbereiding van Jeroen. Echt een aanrader!

Omdat je ook in de winter kunt lessen, leer je rijden onder verschillende (weers-) omstandigheden en kom je goed beslagen ten ijs. Voor mij kan het motorseizoen beginnen.

Bedankt Jeroen!

Alex Lago

Mark

Op een erg leuke manier les gehad! Jeroen is recht door zee, met humor wanneer het kan en serieus wanneer het moet. De rijschool heeft toffe nieuwe motoren, geen oud afgereden spul zoals je elders wel ziet. Alles bij elkaar in de verwachte tijd m'n rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader om hier rijles te nemen!

Mark ten Cate

Bekijk meer referenties

 

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top