Motorrijbewijs kosten

kosten-motorijbewijs

Motorrijbewijs kosten

Wil je je motorrijbewijs halen en zoek je nog een motorrijschool met lage kosten? Motorrijschool Vink is al ruim tien jaar een begrip in Groningen en is één van de beste en goedkope motorrijscholen in Groningen om snel je rijbewijs te halen! Bij ons heb je de beste prijs/kwaliteitverhouding. Door de uitstekende kwaliteit heb je niet meer rijlessen dan nodig!

Kwaliteit voor een lage prijs

Onze motorrijlesinstructeurs hebben de kwaliteit die nodig is voor effectieve rijlessen. Wij streven ernaar om het maximale uit elke rijles te halen. Op deze manier rij je nooit meer dan nodig en bespaar je onnodige uren, waardoor je de kosten lekker laag kunt houden. Motorrijbewijs halen voor een scherp tarief is mogelijk bij motorrijschool Vink.

Tarieven Motorrijschool Vink

Motor pakket A

12 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 804,- 

Aanmelden

Motor pakket B

15 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 914,- 

Aanmelden

Motor pakket C

20 uur les
Theorie Opleiding
AVB Examen
AVD Examen

€. 1104,- 

Aanmelden

 

Motorrijbewijs halen voor een scherpe prijs

• Motorrijschool met resultaat & scherpe prijzen
• Veiligheid staat bij ons voorop
• Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen
• Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
• Onze lessen duren 2 uren
• Direct beginnen met je motorrijbewijs

Motorrijbewijs Theorie gratis

Bij onze pakketten krijgt u de online theorieopleiding geheel gratis. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt gericht voorbereid op het examen. Ook worden de nieuwste vragen behandeld.
Lees meer over je motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs Praktijk

Als je 24 jaar of ouder bent en begint met motorrijessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Indien je jonger bent, ben je in principe verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki ER6n ABS.
Lees meer over motorrijbewijs praktijk

Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:
• 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor
• 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)
• 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw
• Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.
• Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat. A1 (125cc) gedaan te hebben!

Begin direct met je motorrijbewijs

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Prijzen motorrijles 
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden 

Enkele referenties

Angelo

1.5 jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald bij Motorrijschool Vink. Dankzij de duidelijke instructies en gevoel voor humor heb ik het erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen. Daarnaast is Jeroen een zeer bekwame instructeur en dat is belangrijk!

Angelo Veldman

Steven

Motor rijden is fantastisch, click en bij rijschool Vink worden de fijne kneepjes uit het vak je bijgeleerd. Lessen doe je op de nieuwste motoren en met een fikse dosis humor en deskundigheid van Jeroen. Een echte motor fanaat in hart en nieren die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Jeroen heel veel succes met de geplande uitbreidingen! Nogmaals enorm bedankt en tot volgend jaar tijdens de toertocht!

Steven

Steven Hager

Alan

Uiteraard net als mijn broer, in één keer geslaagd!

Bij Jeroen voel je na de eerste proefles direct al dat je bij een goede leermeester zit. Het rijden en oefenen gebeurt op een professionele wijze en zoals velen hier al zeggen, met zeer gepaste humor zo nu en dan! Naast het feit dat je op nieuwe motoren rijdt beschikt Jeroen ook over goede motorkleding die je kan lenen tijdens je lessen. Al met al een rijschool die veel aandacht en geduld voor je heeft zodat je je examen zonder zorgen kunt halen. Een dikke aanrader dus!

Groeten

Alan van Roggen

Bas

Ik heb 4 jaar geleden mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Jeroen..Heb weliswaar nog op de oldy's(CBtjes) gelest maar mocht de pret toen al niet drukken.. altijd in voor mooie weggetjes, blijft altijd rustig en goede instructeur!!
Aanrader, bedankt Jeroen!

Bas Neutel

Bekijk meer referenties

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top