Motorrijschool Groningen Vink

De beste motorrijlschool in Groningen. Wij kunnen dat mij Vink zeggen. Al sinds 2004 zijn we uitgegroeid tot één van de beste motorrijscholen in Groningen. Je haalt je rijbewijs in de juiste hoeveelheid lessen en leert vooral ook gewoon goed rijden. De lessen zijn uitstekend geprijsd en daarnaast krijg je gewoon waar je voor betaald: goede rijlessen. Doordat wij werken met een duidelijk plan en gericht toewerken naar het behalen van je rijbewijs, heb je nooit meer lessen dan nodig is.

Wij zijn al jarenlang een begrip in Groningen op het gebied van motorrijles. Vanzelfsprekend krijg je bij ons altijd les van dezelfde rijlesinstructeur en hebben we motorkleding, handschoenen en een helm te leen. Hierdoor wordt aan alle voorwaarden voldaan die ervoor zorgen dat jij he gewoon kunt richten op het lessen.

Bij onze Motorrijschool in Groningen zijn de lesmotoren in de wintermaanden voorzien van winterbanden en elektrisch verwarmde Handvaten.

Natuurlijk kun je bij ons gelijk beginnen, wij hebben geen wachttijden!

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink?

Er zijn veel redenen om bij ons te gaan lessen. Hieronder lees je de belangrijkste:

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij vinden het belangrijk dat je veilig kunt lessen. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, kun jij je perfect focussen op de lessen zelf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij zorgen dat je de best mogelijke rijlessen krijgt. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de meest efficiënte lessen te kunnen verzorgen, en hierbij houden we ook rekening met je portemonnee. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt werken aan je aandachtspunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De isntructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Vaste rij-instructeur