Motorrijschool Groningen Vink

Eens moet de eerste keer zijn, ook voor je eerste motorrijles. Je hebt er al langer van gedroomd, en nu wil je het echt gaan doen. Fantastisch. Waarom moet je dit doen bij Motorrijschool Vink in Groningen? Wij zijn een betrouwbare en goede Motorrijschool in Groningen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het behalen van je motorrijbewijs !

Je begint met je motorrijlessen op een oefenterrein in Groningen. Zodra je de voertuigbeheersing onder controle hebt gaan we de openbare weg op. Je zult je eerste motorrijlessen dus volgen op een rustig terrein.

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink in Groningen?

Er zijn talloze redenen om bij Motorrijschool Vink te gaan lessen. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij vinden het belangrijk dat je veilig kunt lessen. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, kun jij je perfect focussen op de lessen zelf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij zorgen dat je de best mogelijke rijlessen krijgt. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de meest efficiënte lessen te kunnen verzorgen, en hierbij houden we ook rekening met je portemonnee. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt werken aan je aandachtspunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De instructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

  • Uiteraard een proefles
  • Veiligheid staat voorop
  • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)
  • Bij ons ook les op alle categorieën motoren
  • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek
  • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.
  • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
  • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
  • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
  • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over onze diensten dan kun je [contact](/contact link) met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Relevante pagina’s