Referenties

Referenties motorrijschool Groningen

Referenties

Een goede rijschool waar je in korte tijd enorm veel gaat leren. Ik heb les gehad van zowel Jeroen als Jan en beiden hebben mij erg veel geleerd, op hun eigen manier. Jan is wat rustiger waar Jeroen wat harder wilt. Als ik een rijschool kan aanbevelen dan zou het zeker Rijschool Vink zijn!

Rémon

Afgelopen weken les gehad van zowel Jan als Jeroen. Alle lessen als zeer prettig ervaren en door de directe coaching de twee de examens in een keer gehaald. Je merkt dat ze alle twee super veel ervaring hebben met zowel zelf rijden als lesgeven. Ze zien het gelijk als je een fout maakt en waar dat door veroorzaakt wordt, zodat je de mogelijk hebt om snel van je fouten te leren. Wat ik daarnaast erg fijn vind: ze hebben mij goed geleerd om veilig te rijden en zelf controle te houden over zowel het voertuig als de situatie opde weg, hierdoor ben ik vorige week gelijk met een goed gevoel op mijn eigen motor gestapt.

Wessel
Motorrijschool praktijklessen in Groningen

Nadat mijn dochter gestart was met lessen bij motorrijschool Vink heeft zij samen met mijn vrouw mij toch weten over te halen om een lang uitgestelde wens in vervulling te laten gaan.
Door het motorrijden op te pakken bij jullie wat iedere week een ontspannende inspanning werd.
Het krijgen van feedback op twee verschillende manieren wordt je klaar gestoomd om de examens met een ontspannende druk in te gaan en uiteraard te slagen.
De feedback van Jan op de theoretische inslag en Jeroen van uit de confrontatie helpen je de situaties op de weg te leren herkennen en anticiperen zodat de veiligheid van jouw wordt gewaarborgd.
Zoals Jeroen altijd zei Wil komt met een grijns op zijn gezicht binnen en gaat na afloop met een glimlach weer weg ( zo ook op de diverse examens ).
Op de foto een uitzonderlijke moment, samen met mijn dochter aan het lessen ( AVB) met Jeroen, wij hopen spoedig samen ook de praktijk te kunnen delen en leuke ritten te kunnen maken.
Voor mij is het belangrijk om een goede start te kunnen maken op de motor en hiervoor kan ik iedereen aanraden om dit bij motorrijschool Vink te doen.

Wil

Bij Vink betaal je een eerlijke prijs voor goede lessen! De lessen gaan snel voorbij en je leert gigantisch veel. Ook zul je geen onnodige rijlessen krijgen. Als Jeroen of Jan zegt dat je er klaar voor bent, dan is dat zo! Naast Instructeur zijn Jeroen en Jan ook echte motorliefhebbers waardoor je meer leert dan enkel motorrijden, je leert de motor kennen! Kortom, wil je je rijbewijs? Leer rijden bij deze rijschool. 😉

Danny Kuiper
Motorrijschool Groningen

  1. Goede en leuke rijschool met professionele instructeurs. In het begin les van Jan gehad rustige man die de tijd voor je neemt. Het vervolg heeft Jeroen opgepakt een echte liefhebber van het motorrijden, wat hij ook graag op je over wil brengen. In een korte tijd enorm veel van deze mannen geleerd. Ook de nodige humor tijdens het rijden maakte het rijden prettig en gezellig.

Mocht je een rijschool zoeken in de buurt van Groningen, met professionele instructeurs die het beste met je voor hebben. Dan kan ik je rijschool Vink met een gerust hart aanraden.

Danny

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top