Wil

Wil

Reacties uitgeschakeld voor Wil

Nadat mijn dochter gestart was met lessen bij motorrijschool Vink heeft zij samen met mijn vrouw mij toch weten over te halen om een lang uitgestelde wens in vervulling te laten gaan.
Door het motorrijden op te pakken bij jullie wat iedere week een ontspannende inspanning werd.
Het krijgen van feedback op twee verschillende manieren wordt je klaar gestoomd om de examens met een ontspannende druk in te gaan en uiteraard te slagen.
De feedback van Jan op de theoretische inslag en Jeroen van uit de confrontatie helpen je de situaties op de weg te leren herkennen en anticiperen zodat de veiligheid van jouw wordt gewaarborgd.
Zoals Jeroen altijd zei Wil komt met een grijns op zijn gezicht binnen en gaat na afloop met een glimlach weer weg ( zo ook op de diverse examens ).
Op de foto een uitzonderlijke moment, samen met mijn dochter aan het lessen ( AVB) met Jeroen, wij hopen spoedig samen ook de praktijk te kunnen delen en leuke ritten te kunnen maken.
Voor mij is het belangrijk om een goede start te kunnen maken op de motor en hiervoor kan ik iedereen aanraden om dit bij motorrijschool Vink te doen.

Motorrijschool praktijklessen in Groningen
Wil

About the author:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top