Motorrijbewijs halen

motorrijbewijs-halen-groningen

Ben je op zoek naar een motorrijschool om snel en tegen een redelijke prijs je motorrijbewijs te halen? Zoek dan niet verder. Het behalen van een motorrijbewijs duurt namelijk minder lang dan je autorijbewijs halen. Dit betekent ook dat het goedkoper is dan het behalen van je autorijbewijs.

Waarom je motorrijbewijs halen bij motorrijschool Vink?

 • Veiligheid staat bij ons voorop
 • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Onze lessen duren 2 uren
 • Geen wachttijden
 • Wij geven het hele jaar door les, ook in de winter
 • Bij ons altijd les van dezelfde rijinstructeur
 • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)
 • Bij ons ook les op alle categoriën motoren
 • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek
 • Motorrijschool Vink Groningen heeft een eigen racing team in de Supercup 1000
 • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
 • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
 • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
 • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Hoe moet jij je motorrijbewijs halen?

Om te beginnen met motorrijlessen heb je geen autorijbewijs nodig. Wel moet je 3 keer een officiële CBR examen doen. Het allereerste examen wat je gaat afleggen is het Examen voertuigbeheersing (AVB) Voor dit examen ga je leren hoe je de motor precies onder controle houdt. Er zijn 12 oefening waaronder: Remmen, noodstop, slaom, parkeer oefeningen, lopen met de motor. Op het examen worden er 7 willekeurige gekozen door de examinator. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid dit examen in gaat. Vervolgens moet jij je theorie examen halen voordat je mag deelnemen aan het laatste praktijk examen. Dit betekent dat je met de neus in de boeken moet. Het laatse examen(AVD) Wordt op de openbare weg afgenomen. Hierbij kom je voor lastige verkeerssituaties te staan. Maar maak je geen zorgen want hier wordt je hard voor getraind.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Enkele referenties

Marcel

Een prima rijschool!
Met veel plezier En lol m'n motorrijbewijs gehaald. Goed en up to date materiaal en duidelijke lessen.

Marcel de roos

Jelmer

Al jaren geroepen dat ik mijn motorrijbewijs wou halen. Ik ben nu nog jong, dus zo gezegd zo gedaan en geen moment spijt van gehad. Inmiddels alle examens in één keer gehaald en alweer een week in het bezit van mijn rijbewijs. Ik heb veel lovende woorden over voor de manier waarop Jeroen les geeft. Zoals voorheen vaker benadrukt is: serieus wanneer nodig en een geintje op zijn plaats moet kunnen. 'Ja, als je twee keer de achterrem in trapt staat ie in z'n achteruit! Gaat wat makkelijker dan zittend achteruit lopen..' of 'Zeg Jelmer, neem je ook voor mij een suikerbiet mee?' (Verkeerd gereden bij de suikerfabriek in Hoogkerk). Dit soort humor typeert de lessen van Jeroen, wat ik als zeer fijn ervaren heb. Jeroen is begaan met je voor, tijdens en na de lessen: na de lessen vaak blijven plakken om te praten over welk type motor (CB 600, Z750, MT-07 etc. etc.) nou voor mij de juiste beginnersmotor is. Even Jeroen z'n Harley aanschouwen en horen, waarna doofstom weer terug naar huis.. Dit maakte Motorrijschool Vink voor mij een prettige rijschool en Jeroen een uitstekende instructeur. Bedankt Jeroen!

Jelmer Roosjen

Pim

Ook ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Motorrijschool Vink.

De lessen worden door Jeroen op een zeer prettige manier gegeven. Je krijgt op een heldere en duidelijke manier uitleg over wat goed gaat en waar nog aandacht aan moet worden besteed. Je weet altijd waar je aan toe bent, en de lessen worden gegeven met een mooie portie humor.

Ik heb het goed naar mijn zin gehad en beide examens in één keer gehaald. De voorbereiding was dus zeer goed.

Een aanrader!

Jeroen bedankt!

Pim Westerveld

Theo

Erg fijne lessen gehad op heerlijke motoren waarmee het rijden snel onder de knie zit. Samen met de humor en de nodige tips en tricks wordt motorrijden een eitje!

Nogmaals bedankt Jeroen!

Theo

Bekijk meer referenties

 

 

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top