Motorrijbewijs halen

motorrijbewijs-halen-groningen

Ben je op zoek naar een motorrijschool om snel en tegen een redelijke prijs je motorrijbewijs te halen? Zoek dan niet verder. Het behalen van een motorrijbewijs duurt namelijk minder lang dan je autorijbewijs halen. Dit betekent ook dat het goedkoper is dan het behalen van je autorijbewijs.

Waarom je motorrijbewijs halen bij motorrijschool Vink?

 • Veiligheid staat bij ons voorop
 • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Onze lessen duren 2 uren
 • Geen wachttijden
 • Wij geven het hele jaar door les, ook in de winter
 • Bij ons altijd les van dezelfde rijinstructeur
 • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)
 • Bij ons ook les op alle categoriën motoren
 • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek
 • Motorrijschool Vink Groningen heeft een eigen racing team in de Supercup 1000
 • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
 • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
 • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
 • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Hoe moet jij je motorrijbewijs halen?

Om te beginnen met motorrijlessen heb je geen autorijbewijs nodig. Wel moet je 3 keer een officiële CBR examen doen. Het allereerste examen wat je gaat afleggen is het Examen voertuigbeheersing (AVB) Voor dit examen ga je leren hoe je de motor precies onder controle houdt. Er zijn 12 oefening waaronder: Remmen, noodstop, slaom, parkeer oefeningen, lopen met de motor. Op het examen worden er 7 willekeurige gekozen door de examinator. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid dit examen in gaat. Vervolgens moet jij je theorie examen halen voordat je mag deelnemen aan het laatste praktijk examen. Dit betekent dat je met de neus in de boeken moet. Het laatse examen(AVD) Wordt op de openbare weg afgenomen. Hierbij kom je voor lastige verkeerssituaties te staan. Maar maak je geen zorgen want hier wordt je hard voor getraind.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Enkele referenties

Pascal

PazOpBrommert.JPG

Intussen alweer een jaar geleden heb ik mijn A-rijbewijs gehaald onder de goede begeleiding van Jeroen. Alle examens in één keer gehaald.
Jeroen geeft nuttige aanwijzingen, met de nodige humor. Hij neemt de tijd voor het goed aanleren van de motorbeheersing, zodat je met vertrouwen het examen ingaat. De lessen op de weg zijn op de eerste plaats fijne, leuke ritten. Daarbij zoekt hij afhankelijk van de punten waarmee de cursisten nog wat moeite hebben de situaties op die nuttig zijn om nog eens te oefenen. Omdat Jeroen zelf altijd op de motor zit, kan hij onderweg goed aanwijzingen geven en zelf ook laten zien wat hij bedoelt. Hij varieert het zelf voorop rijden, het rijden achter een andere cursist en het achter de instructeur aanrijden om je in de situatie te brengen waar je op dat moment het meeste aan hebt.
Ik heb intussen een Suzuki GSX600F en een Honda Goldwing. Dat zijn motoren met hele andere karakeristieken en ik merk dat ik dankzij de lessen van Jeroen met beide machines goed uit de voeten kan en een goede balans heb tussen durven spelen met de motor en het aanvoelen van de grenzen. Als beginnend rijder is dat (zeker met 400 kg Goldwing onder je kont & bijrijdster & 40 kg bagage op vakantie door heuvelachtig gebied) heel prettig.
Belangrijker nog dan zijn goede slagingspercentage geldt is voor mij dat hij je goed leert rijden voor ná je examen, zodat je genoeg vertrouwen hebt om te genieten van het motorrijden. Na 10.000 km achter de wielen blijft elke rit een feestje.
Jeroen, bedankt voor alle hulp en ik geniet volop!

Pascal Nieuwland

Jeroen

IMG_2633.JPG

In november 2012 mijn motorrijbewijs gehaald bij Jeroen. Leerzame lessen met veel humor gehad, veel aandacht voor de motorbeheersing. Een aanrader als je met plezier les wilt hebben, leuk extraatje is de jaarlijkse toerrit.

Jeroen Peters

Reint

Motor examen.jpg

Door de goede en duidelijke website ben ik bij Motorrijschool Vink terecht gekomen en mijn verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. De lessen en begeleiding sluiten goed aan bij de online indruk.
Goede en duidelijke begeleiding van de instructeurs die elkaar mooi aanvullen en je daarbij voldoende voorbereiden op de examens. Ook de planning van de lessen en examens wordt duidelijk en tijdig aangegeven.

Het eind resultaat was dan ook: alles in 1 keer gehaald.
Jan en Jeroen bedankt!

Reint de Jonge

Marleen

Yes, motorrijbewijs binnen!:) Dankzij de lessen van Jeroen vol geduld, duidelijke instructies en gepaste humor. Je volgt je eigen lesproces, wat Jeroen goed aanvoelt en waarbij hij goed bij aansluit. Nooit geen onprettige druk, maar soms wel een klein duwtje om je rijstijl te perfectioneren. Erg prettig lessen bij rijschool Vink! Ik kan een ieder aanraden bij hem te gaan lessen. Dan stap je goed voorbereid en met zelfvertrouwen straks op je eigen motor:)

groet Marleen

Marleen de Kok

Bekijk meer referenties

 

 

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top