Proefles motorrijden

direct-beginnen-met-je-motorrijbewijs-groningen

Weet jij nog niet of motorrijden iets voor jou is of niet? Kom dan bij Motorrijschool Vink langs in Groningen voor een proefles motorrijden. In die les laten wij jou verschillende aspecten van het motorrijden zien, viagra zodat jij kunt beslissen of je door wilt gaan met lessen of toch wilt stoppen. Voor het maken van een afspraak voor een proefles, remedy kunt u terecht op onze site. Meld je hier aan.

Motorkleding leen je bij ons

Natuurlijk is het zonde om al motorkleding aan te schaffen op het moment dat je nog niet zeker weet of je wel motorrijlessen wilt afnemen. Daarom lenen wij je professionele motorkleding, cure handshoenen en een helm. Ook rij je bij ons op niet zomaar een motor, maar mag je direct op een professionele en mooie motor. Natuurlijk wordt je hierbij goed begeleidt door onze instructeur.

Waarom motorrijschool Vink

  • Motorrijschool met resultaat
  • Veiligheid staat bij ons voorop
  • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Onze lessen duren 2 uur
  • Geen wachttijden

Motor_rijbewijs           image.jpg           Header-vink-4

Direct beginnen met motorrijles in Groningen

Wil jij direct beginnen met motorrijles in Groningen? Ook dan ben je natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Motorrijsschool Vink is al jaren een begrip in en rondom Groningen op het gebied van motorrijles. Bij ons begin je met je motorrijlessen op een oefenterrein in Groningen. Zodra je de voertuigbeheersing onder controle hebt gaan we de openbare weg op. Je zult je eerste motorrijlessen in Groningen dus volgen op een rustig terrein. We hebben verschillende pakketten, van pakket A tot D. Deze pakketten verschillen in aantal rijlesuren, en inbegrepen examens, maar natuurlijk ook van prijs. Bekijk de tarieven voor de verschillende motorpakketten hier.

Om je aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden

 

Relevante pagina’s:

 

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top