LET OP, NIEUWE REGEL VAN HET CBR! Vanaf 1 mei 2024 heb je een geldig theoriecertificaat nodig, voordat we een praktijkexamen voor je kunnen reserveren! Zorg dus dat je deze zo snel mogelijk haalt!

Motorrijschool Groningen Vink

Wil je graag nu leren motorrijden? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe prijzen zodat de kosten voor je motorrijbewijs niet de pan uit stijgen. Motorrijschool Vink is al jaren een begrip in en rondom Groningen op het gebied van motorrijles. Bij ons begin je met je motorrijlessen op een oefenterrein in Groningen. Zodra je de voertuigbeheersing onder controle hebt gaan we de openbare weg op. Je zult je eerste motorrijlessen in Groningen dus volgen op een rustig terrein. We hebben verschillende pakketten van pakket A tot D. Deze pakketten verschillen in aantal lesuren en inbegrepen examens, maar natuurlijk ook van prijs. Bekijk de tarieven voor de verschillende motorpakketten hier.

Waarom motorrijschool Vink

Wij bestaan sinds 2004 en is al jarenlang een begrip in Groningen betreft motorijles. Dus wil je goedkoop lessen, maar toch kwaliteit? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. U kunt bij ons meteen terecht en wij voorzien jullie met de spullen.

  • Motorrijschool met resultaat

  • Veiligheid staat bij ons voorop

  • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Onze lessen duren 1,5 uur

  • Geen wachttijden

Goedkoop je motorrijbewijs halen

Onze motorrijlesinstructeurs staan voor kwaliteit tijdens de rijlessen. Wij streven ernaar om het maximale uit elke rijles te halen. Op deze manier rij je nooit meer dan nodig en bespaar je onnodige uren, waardoor je de kosten lekker laag kunt houden. Je motorrijbewijs halen voor een scherp tarief is mogelijk bij Motorrijschool Vink.

Begin direct met je motorrijbewijs

Om je aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier ook terugvinden: prijzen motorrijles. Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden