Deze zomer nog motorrijden?! MELD JE DAN NU AAN!

Motorrijschool Groningen Vink

Wil jij graag je motorrijbewijs halen? Dan zal je daarvoor rijles met een theorie- en praktijkgedeelte moeten nemen. Dit is mogelijk bij motorrijschool Vink. Wij bieden complete pakketten aan waarin u leert omgaan met de motor, maar ook met de regels in het verkeer. Haal je je motorrijbewijs bij rijschool Vink, dan weet je dat je er klaar voor bent om te rijden op een motor.

We hebben verschillende pakketten, van pakket A tot D. Deze pakketten verschillen in aantal rijlesuren, en inbegrepen examens, maar natuurlijk ook van prijs. Bekijk de tarieven voor de verschillende motorpakketten hier.

Theorie motorrijles halen

De theorie-online-opleiding die wij verzorgen is geheel gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt u voorbereidt op het motorexamen. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd. Je kunt gewoon in huis je motortheorie oefenen. Lees meer over AVB- motor voertuig beheersing.

Praktijk motorrijles halen

Voor het aanvragen van het praktijkexamen moet je een eigen verklaring invullen om te zien of je gezond bent en geen medicijnen gebruikt. Tijdens het examen moet je je theoriecertificaat en het uitslagformulier van de AVB kunnen laten zien. Ben je dus voor één van beiden niet geslaagd, dan kun je ook geen examen doen. Lees meer over AVD – motor verkeersdeelneming.

Daarom lessen bij Motorrijschool Groningen Vink

Snel en goedkoop lessen, maar toch kwaliteit? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. U kunt bij ons meteen terecht en wij voorzien jullie met de spullen.

  • Motorrijschool met resultaat

  • Veiligheid staat bij ons voorop

  • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Onze lessen duren 1,5 uur

  • Geen wachttijden

Direct aanmelden bij Motorrijschool Groningen Vink

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Voor een gratis proefles i.c.m. een pakket kan je het onderstaande formulier invullen.

Begin direct met je motorrijbewijs

Om je aan te melden voor motorrijles, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier ook terugvinden: prijzen motorrijles. Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden