Deze zomer nog motorrijden?! MELD JE DAN NU AAN!

Motorrijschool Groningen Vink

Wil je graag je motorrijbewijs halen maar mag dit niet teveel kosten? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe prijzen, zodat de kosten voor je motorrijbewijs niet de pan uit stijgen. Motorrijschool Vink is al ruim tien jaar een begrip in Groningen en is één van de beste motorrijscholen in Groningen om snel je motorrijbewijs te halen. De goede opleiding zorgt ervoor dat je niet veel lessen nodig hebt en dus niet teveel betaald. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Bij Motorrijsschool Vink staat veiligheid in het verkeer voorop. Hieronder zullen we de tarieven laten zien:

Goedkoop je motorrijbewijs halen

Onze motorrijlesinstructeurs staan voor kwaliteit tijdens de rijlessen. Wij streven ernaar om het maximale uit elke rijles te halen. Op deze manier rij je nooit meer dan nodig en bespaar je onnodige uren, waardoor je de kosten lekker laag kunt houden. Je motorrijbewijs halen voor een scherp tarief is mogelijk bij Motorrijschool Vink.

  • Motorrijschool met resultaat & Scherpe prijzen

  • Veiligheid staat bij ons voorop

  • Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Onze lessen duren 1,5 uur

  • Direct beginnen met je motorrijbewijs

Begin direct met je motorrijbewijs

Om je aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier ook terugvinden: prijzen motorrijles. Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden

Relevante pagina’s: