Motorrijbewijs halen

motorrijbewijs-halen-groningen

Ben je op zoek naar een motorrijschool om snel en tegen een redelijke prijs je motorrijbewijs te halen? Zoek dan niet verder. Het behalen van een motorrijbewijs duurt namelijk minder lang dan je autorijbewijs halen. Dit betekent ook dat het goedkoper is dan het behalen van je autorijbewijs.

Waarom je motorrijbewijs halen bij motorrijschool Vink?

 • Veiligheid staat bij ons voorop
 • Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Onze lessen duren 2 uren
 • Geen wachttijden
 • Wij geven het hele jaar door les, ook in de winter
 • Bij ons altijd les van dezelfde rijinstructeur
 • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)
 • Bij ons ook les op alle categoriën motoren
 • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek
 • Motorrijschool Vink Groningen heeft een eigen racing team in de Supercup 1000
 • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
 • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
 • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
 • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Hoe moet jij je motorrijbewijs halen?

Om te beginnen met motorrijlessen heb je geen autorijbewijs nodig. Wel moet je 3 keer een officiële CBR examen doen. Het allereerste examen wat je gaat afleggen is het Examen voertuigbeheersing (AVB) Voor dit examen ga je leren hoe je de motor precies onder controle houdt. Er zijn 12 oefening waaronder: Remmen, noodstop, slaom, parkeer oefeningen, lopen met de motor. Op het examen worden er 7 willekeurige gekozen door de examinator. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid dit examen in gaat. Vervolgens moet jij je theorie examen halen voordat je mag deelnemen aan het laatste praktijk examen. Dit betekent dat je met de neus in de boeken moet. Het laatse examen(AVD) Wordt op de openbare weg afgenomen. Hierbij kom je voor lastige verkeerssituaties te staan. Maar maak je geen zorgen want hier wordt je hard voor getraind.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Enkele referenties

Arjen

Top rijschool met goed materiaal en nieuwe motoren zodat slagen voor je motorrijbewijs een makkie wordt! Bovendien lessen bij Jeroen is niet alleen leerzaam maar door zijn humor is het nog leuk ook:)!

Bedankt!

Groet,
Arjen Tuinstra

Arjen Tuinstra

Jard

Ik heb 2 jaar geleden binnen 12 lessen mijn motorrijbewijs kunnen halen door Motorrijschool Vink. Ik heb mijn lessen altijd als positief ervaren en ik kan het ook zeker aanraden om bij deze rijschool de eerste rijlessen te volgen. Bedankt Jeroen!

Jard Jissink

Martijn

Als je motorrijles wilt met humor, huiselijk gevoel en en uitmuntende uitleg dan is Motorrijschool Vink de aangewezen rijschool. Vergeet het nooit weer; Tijdens het uitvoeren van de noodstop (altijd voor voren blijven kijken). Vraagt Jeroen aan mij met een vinger licht naar voren gestoken 'is dit jou lens?!' Nee ik draag geen lenzen. 'Waarom kijk je dan naar de grond?. Heerlijk zulke duidelijke feedback met een flair humor.

Tevens alles dankzij de goede begeleiding in een keer gehaald.

Jeroen en Jan bedankt en tot aankomende zomer!! Sla de spare ribs alvast maar in!!

Mvg Martijn

Martijn Hofman

Marleen

Yes, motorrijbewijs binnen!:) Dankzij de lessen van Jeroen vol geduld, duidelijke instructies en gepaste humor. Je volgt je eigen lesproces, wat Jeroen goed aanvoelt en waarbij hij goed bij aansluit. Nooit geen onprettige druk, maar soms wel een klein duwtje om je rijstijl te perfectioneren. Erg prettig lessen bij rijschool Vink! Ik kan een ieder aanraden bij hem te gaan lessen. Dan stap je goed voorbereid en met zelfvertrouwen straks op je eigen motor:)

groet Marleen

Marleen de Kok

Bekijk meer referenties

 

 

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top