Motorrijbewijs halen Groningen

motorrijbewijs-halen-groningen

Motorrijbewijs halen Groningen

Wil je je motorrijbewijs halen in Groningen en zoek je nog een motorrijschool met scherpe prijzen? Dan ben je bij Motorrijschool Vink aan het juiste adres. Wij zijn al ruim tien jaar een begrip in Groningen en zijn aantoonbaar één van de beste motorrijscholen in Groningen! Door een goede verkeersopleiding heb je niet meer rijlessen dan nodig. Bekijk onze goedkope tarieven!

Snel je motorrijbewijs halen in Groningen

Bij ons leer je onder toezicht van onze ervaren rijinstructeurs op een uitstekende motor de fijne kneepjes van het motorrijden. Dit is enorm belangrijk, het is een serieuze zaak. Daarom leer je bij ons professioneel en goed motorrijden.  Uitstekende motorkleding, handschoenen en een helm leen je bij ons. Verder werken wij met mooie en kwalitatieve goede motoren om het optimale uit je rijlessen te halen. Onze kandidaten dit het motorrijbewijs halen geven onze rijschool gemiddeld een 8.9!

• Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !
• Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !
• Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan
• Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Motorrijles_groningen

Waarom je motorrijbewijs halen Vink

• Motorrijschool met resultaat
• Veiligheid staat bij ons voorop
• Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Onze lessen duren 2 uren
• Geen wachttijden

Motorrijbewijs Theorie gratis

Bij onze pakketten krijgt u de online theorieopleiding geheel gratis. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt gericht voorbereid op het examen. Ook worden de nieuwste vragen behandeld.
Lees meer over je motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs Praktijk

Als je 24 jaar of ouder bent en begint met motorrijessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Indien je jonger bent, ben je in principe verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki ER6n ABS.
Lees meer over motorrijbewijs praktijk

Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:
• 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor
• 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)
• 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw
• Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.
• Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat. A1 (125cc) gedaan te hebben!

Motorrijbewijs direct inschrijven

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier.
Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden.
Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Direct aanmelden 

Enkele referenties

Sanne

Beide examens in een keer gehaald. Focus ligt op veiligheid waardoor je lekker op de motor zit.

Er word goed gekeken naar waar het beter kan en laat je het ook zeker niet vergeten :). Hierdoor ben je je goed bewust van wat je doet.

Ik heb altijd met veel plezier les gehad en altijd met een glimlach. Ik heb het gevoel dat ik met genoeg zelfvertrouwen veilig de weg op kan 🙂

Sanne Brouwer

Daniel

Was op zoek naar een rijschool waarbij de rijinstructeur zelf ook altijd met de motor les geeft en er niet met een auto achter je aan rijd. Verbaasd over de goede sfeer die er tijdens de lessen was. Op de goede momenten(voor mij althans) een goed geplaatste grap waardoor het rijplezier er snel in zat op een leuke en leerzame manier.
beide examens in 1x behaald in heel weinig tijd. zegt als je het mij vraagt veel over de professionele werkwijze van Jeroen.

Daniel Boef

Aimée

Razendblij ben ik dat ik ook in 1x ben geslaagd voor mijn 'rijden op de weg' examen. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik het lessen stiekem ook wel een beetje ga missen. Want wat heb ik vaak schuddebuikend van het lachen op de motor gezeten om de humor van Jeroen waarmee hij op een hele prettige en zeer effectieve wijze les geeft. Als beginnende rijder is het ook heel prettig dat Jeroen alles beschikbaar heeft, uiteraard van goede motoren tot kleding en helmen. Zo kun je eerst zelf ervaren wat jij prettig en belangrijk vindt. En dan die verwarmde handvatten, oelalala, heel fijn als je buiten het zomerseizoen om lest.
Jan en Jeroen, waanzinnig bedankt voor de onvergetelijke lessen!
En ik denk dat ik de rest van mijn motorrijdende bestaan over mijn schouders blijf kijken of Jeroen mij niet ineens te grazen neemt omdat ik mijn plek op de weg niet netjes pak 🙂
Tot bij de voorjaarsrit en bbq!

Aimée van der Merk

Bianca Verhagen

Toprijschool! Echte aanrader. Leuke lessen, goede instructeur. Alle examens (theorie, avb en avd) in 1 keer gehaald! Ik rij inmiddels al bijna 3 jaar met veel plezier.

Bianca Verhagen

Bekijk meer referenties

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten dan kan je via de onderstaande knop contact met ons opnemen. Of meld je direct aan voor een proefles door middel van het formulier hier naast.

Contact

Relevante pagina’s:

Adresgegevens

Motorrijschool Vink
Damsterdiep Groningen / Stavangerweg Groningen
T: 050-3110702
E: info@motorrijlesingroningen.nl

Social

Gratis proefles

Back to Top