LET OP, NIEUWE REGEL VAN HET CBR! Vanaf 1 mei 2024 heb je een geldig theoriecertificaat nodig, voordat we een praktijkexamen voor je kunnen reserveren! Zorg dus dat je deze zo snel mogelijk haalt!

Motorrijschool Groningen Vink

Motorrijbewijs kosten

Wil je je motorrijbewijs halen en zoek je nog een motorrijschool met lage kosten? Motorrijschool Vink is al ruim tien jaar een begrip in Groningen en is één van de beste en goedkope motorrijscholen in Groningen om snel je rijbewijs te halen! Bij ons heb je de beste prijs/kwaliteitverhouding. Door de uitstekende kwaliteit heb je niet meer rijlessen dan nodig!

Kwaliteit voor een lage prijs

Onze motorrijlesinstructeurs hebben de kwaliteit die nodig is voor effectieve rijlessen. Wij streven ernaar om het maximale uit elke rijles te halen. Op deze manier rij je nooit meer dan nodig en bespaar je onnodige uren, waardoor je de kosten lekker laag kunt houden. Motorrijbewijs halen voor een scherp tarief is mogelijk bij motorrijschool Vink.

Motorrijbewijs halen voor een scherpe prijs

 • Motorrijschool met resultaat & scherpe prijzen

 • Veiligheid staat bij ons voorop

 • Wij hebben motorkleding, handschoenen en een helm te leen

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 • Onze lessen duren 2 uren

 • Direct beginnen met je motorrijbewijs

Motorrijbewijs Theorie gratis

Bij onze pakketten krijgt u de online theorieopleiding geheel gratis. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt gericht voorbereid op het examen. Ook worden de nieuwste vragen behandeld. Lees meer over je motorrijbewijs theorie

Motorrijbewijs Praktijk

Als je 24 jaar of ouder bent en begint met motorrijessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Indien je jonger bent, ben je in principe verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki Z650 ABS. Lees meer over motorrijbewijs praktijk

Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:

 • 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor

 • 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)

 • 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw

 • Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.

 • Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat. A1 (125cc) gedaan te hebben!

Begin direct met je motorrijbewijs

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Prijzen motorrijles Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden

Relevante pagina’s: