Deze zomer nog motorrijden?! MELD JE DAN NU AAN!

Motorrijschool Groningen Vink

Op zoek naar een motorrijschool in Eelde en omgeving? Wacht dan niet langer. Motorrijschool Vink bestaat al sinds 2004 en is sindsdien al snel uitgegroeid tot één van de beste motorrijscholen. Bij Motorrijschool Vink kun je je rijbewijs niet alleen snel, maar ook op een correcte manier halen. De lessen worden aangeboden voor een scherpe prijs waarbij we altijd zorgen dat kwaliteit voorop staat. Door onze uitstekende verkeersopleiding heb je nooit meer rijlessen nodig dan noodzakelijk.

Motorrijschool Vink heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd in Eelde op het gebied van motorrijles. Natuurlijk krijg je bij ons een vaste rijlesinstructeur. Ook kun je altijd gelijk beginnen, wij hebben namelijk geen wachttijden!

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink in Eelde?

Er zijn veel redenen om bij Motorrijschool Vink te gaan lessen. Hieronder lees je de voornaamste:

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij vinden het essentieel dat je veilige rijlessen krijgt. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij stellen al het benodigde materiaal beschikbaar

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je klaarliggen. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat goed gergeld wordt, kun jij je volledig focussen op de rijlessen zelf.

Prijs / kwaliteit verhouding

Wij zorgen ervoor dat je de beste rijlessen krijgt. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de beste lessen te kunnen aanbieden, en hierbij houden we ook rekening met je beurs. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

Dubbele lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt gericht werken aan je verbeterpunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een goed ritme en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Direct van start

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Alle jaargetijden les

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De isntructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Andere voordelen:

  • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)

  • Bij ons ook les op alle categorieën motoren

  • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek

  • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.

  • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !

  • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !

  • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan

  • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Gratis theorie

De theorie-online-opleiding die wij verzorgen is geheel gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt u voorbereidt op het examen. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd.

Direct aanmelden bij Motorrijschool Vink in omgeving Ten Boer

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Relevante pagina’s: