Deze zomer nog motorrijden?! MELD JE DAN NU AAN!

Motorrijschool Groningen Vink

Motorrijschool Vink is ook actief voor Haren en omgeving. Wij bestaan al sinds 2004 en is sindsdien al snel uitgegroeid tot één van de beste motorrijscholen. Bij Motorrijschool Vink kun je terecht om snel en goed je rijbewijs te halen. De lessen zijn goedkoop, en toch krijg je waar voor je geld. Door onze kwalitatief goede verkeersopleiding heb je nooit meer rijlessen dan nodig!

Motorrijschool Vink is al jarenlang een begrip in Haren en omgeving op het gebied van motorrijles. Natuurlijk krijg je bij ons een vast rijlesinstructeur. Je kunt altijd gelijk beginnen, wij hebben geen wachttijden!

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink in Haren en omgeving?

Er zijn talloze redenen om bij ons te komen lessen. Hieronder lees je een aantal:

Veiligheid staat bij ons voorop

Veilig lessen staat bij ons vooraan. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, kun jij je perfect focussen op de lessen zelf.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Wij zorgen dat je de best rijlessen krijgt. Wij vinden het vanzelfsprekend om met de kennis en expertise die wij hebben jou de best mogelijke lessen aan te bieden. Dit doen wij voor een zo scherp mogelijke prijs. Door een goede prijs te combineren met uitstekende kwaliteit, leveren wij jou het meeste waar voor je geld.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt werken aan je aandachtspunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Een rijlesinstructeur is essentieel in het behalen van je motorrijbewijs. Het is belangrijk dat er die bekende ‘klik’ is, en als je die voelt dan wordt dat jouw vaste instructeur. De instructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Andere voordelen:

  • Actief in Haren en omgeving

  • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)

  • Bij ons ook les op alle categorieën motoren

  • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek

  • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.

  • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !

  • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !

  • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan

  • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

GRATIS THEORIE

De online theorieopleiding die wij verzorgen is gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem die examengericht traint stomen wij je klaar voor de theorie. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd.

Direct aanmelden bij Motorrijschool Vink in omgeving Haren

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Relevante pagina’s: