Deze zomer nog motorrijden?! MELD JE DAN NU AAN!

Motorrijschool Groningen Vink

Starten met motorrijschool in Ten Boer en omgeving? Wacht dan niet langer. Motorrijschool Vink bestaat al sinds 2004 en is sindsdien al snel uitgegroeid tot één van de beste motorrijscholen. Bij Motorrijschool Vink kun je rijbewijs niet alleen snel, maar ook op een correcte manier te halen. De lessen zijn relatief goedkoop waarbij we altijd zorgen dat kwaliteit voorop staat. Door onze sterke verkeersopleiding heb je nooit meer rijlessen dan strikt noodzakelijk is.

Motorrijschool Vink heeft zijn sporen verdiend in Ten Boer en omgeving op het gebied van motorrijles. Natuurlijk krijg je bij ons je vaste rijlesinstructeur. Ook kun je altijd gelijk beginnen, wij hebben geen wachttijden!

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink in Ten Boer?

Er zijn veel redenen om bij Motorrijschool Vink te gaan lessen. Hieronder lees je de voornaamste:

Veiligheid staat bij ons op nummer 1

Wij vinden het belangrijk dat je veilige rijlessen krijgt. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij hebben al het benodigde materiaal te leen

Bij ons staan altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat goed gergeld wordt, kun jij je volledig focussen op de rijlessen zelf.

Prijs / kwaliteit verhouding

Bij ons krijg je de beste rijlessen. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de beste lessen te kunnen aanbieden, en hierbij houden we ook rekening met je beurs. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt gericht werken aan je verbeterpunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Het is voor ons vanzelfsprekend om in de winter lekker door te rijden, dus ook dan lessen wij gewoon door.

Altijd dezelfde rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De isntructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Andere voordelen:

  • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)

  • Bij ons ook les op alle categorieën motoren

  • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek

  • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.

  • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !

  • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !

  • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan

  • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Gratis theorie

De theorie-online-opleiding die wij verzorgen is geheel gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt u voorbereidt op het examen. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd.

Direct aanmelden bij Motorrijschool Vink in omgeving Ten Boer

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Relevante pagina’s: