LET OP, NIEUWE REGEL VAN HET CBR! Vanaf 1 mei 2024 heb je een geldig theoriecertificaat nodig, voordat we een praktijkexamen voor je kunnen reserveren! Zorg dus dat je deze zo snel mogelijk haalt!

Motorrijschool Groningen Vink

Proefles motorrijden? Als je erachter wilt komen of onze rijschool of motorrijden uberhaupt iets voor je is, dan is een vrijblijvende proefles de ideale uitkomst. Bij Motorrijschool Vink uit Groningen behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. In de proefles laten wij jou verschillende aspecten van het motorrijden zien, zodat jij kunt beslissen of je door wilt gaan met lessen of toch nog even wilt wachten. Voor het maken van een afspraak voor een proefles, kun je terecht op onze site. Meld je hier aan voor je proefles.

Lessen bij Motorrijschool Vink in Groningen, waarom?

Er zijn talloze redenen om bij Motorrijschool Vink te gaan lessen. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, kun jij je perfect focussen op de lessen zelf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij zorgen dat je de best mogelijke rijlessen krijgt. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de meest efficiënte lessen te kunnen verzorgen, en hierbij houden we ook rekening met je portemonnee. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt werken aan je aandachtspunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De isntructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Andere voordelen:

  • Uiteraard een proefles

  • eiligheid staat voorop

  • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)

  • Bij ons ook les op alle categorieën motoren

  • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek

  • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.

  • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !

  • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !

  • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan

  • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Direct beginnen met motorrijles in Groningen

Wil jij direct beginnen met motorrijles in Groningen? Ook dan ben je natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Motorrijsschool Vink is al jaren een begrip in en rondom Groningen op het gebied van motorrijles. Bij ons begin je met je motorrijlessen op een oefenterrein in Groningen. Zodra je de voertuigbeheersing onder controle hebt gaan we de openbare weg op. Je zult je eerste motorrijlessen in Groningen dus volgen op een rustig terrein. We hebben verschillende pakketten, van pakket A tot D. Deze pakketten verschillen in aantal rijlesuren, en inbegrepen examens, maar natuurlijk ook van prijs. Bekijk de tarieven voor de verschillende motorpakketten hier.

Om je aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Je kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Motor proefles aanmelden

Relevante pagina’s: