LET OP, NIEUWE REGEL VAN HET CBR! Vanaf 1 mei 2024 heb je een geldig theoriecertificaat nodig, voordat we een praktijkexamen voor je kunnen reserveren! Zorg dus dat je deze zo snel mogelijk haalt!

Motorrijschool Groningen Vink

Motorrijbewijs halen in Haren? Dat kan bij Motorrijschool Vink in Haren. Wij bestaan al sinds 2004 en is sindsdien al snel uitgegroeid tot één van de beste motorrijscholen. Bij Motorrijschool Vink kun je terecht om snel en goed je rijbewijs te halen. De lessen zijn goedkoop, en toch krijg je waar voor je geld. Door onze kwalitatief goede verkeersopleiding heb je nooit meer rijlessen dan nodig!

Motorrijschool Vink is al jarenlang een begrip in Haren op het gebied van motorrijles. Natuurlijk krijg je bij ons een vast rijlesinstructeur. Je kunt altijd gelijk beginnen, wij hebben geen wachttijden!

Waarom lessen bij Motorrijschool Vink in Haren?

Er zijn veel redenen om bij Motorrijschool Vink te gaan lessen. Hieronder lees je de belangrijkste:

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij vinden het belangrijk dat je veilig kunt lessen. Wij zorgen dat je optimaal voorbereid aan de lessen begint en dat het materiaal in orde is.

Wij hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen

Wij hebben altijd motorkleding, handschoenen en een helm voor je paraat. Dit is wel zo prettig, want doordat wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, kun jij je perfect focussen op de lessen zelf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij zorgen dat je de best mogelijke rijlessen krijgt. Uiteraard hebben wij de kennis en expertise in huis om je de meest efficiënte lessen te kunnen verzorgen, en hierbij houden we ook rekening met je portemonnee. Door de scherpe prijs te combineren met de hoogste kwaliteit, kunnen wij je het beste leveren.

1,5 uur durende lessen

Doordat onze lessen 1,5 uur duren, kun je echt werken aan je aandachtspunten. We kunnen echt accenten gaan leggen en elke les weer progressie maken. Je komt in een flow en zult merken dat je sneller resultaat boekt.

Geen wachttijden

Wij snappen dat je staat te popelen om te beginnen, dus wij zorgen dat we daar klaar voor zijn: wij hebben geen wachttijden.

Ook les in de winter

Door een beetje kou laten wij ons niet uit de wind slaan, dus ook in de winter lessen wij gewoon door.

Een vaste rij-instructeur

Je rijlesinstructeur speelt een belangrijke rol in het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat dit goed klikt, en als dat zo is dan krijg je gewoon een vaste instructeur. De instructeur kent je rijsstijl het beste, en alleen dan kun je echt gericht werken naar je rijbewijs.

Andere voordelen:

 • Wij rijden met de nieuwste lesmotoren (Kawasaki ER6-n ABS streetfighter)

 • Bij ons ook les op alle categorieën motoren

 • 10% Korting op het gehele assortiment motorkleding bij Motoport in Leek

 • De rijinstructeurs bij Motorrijschool Vink komen uit de racerij.

 • Onze motorrijinstructeurs zijn in het bezit van een race licentie, bij ons ben je zeker in goede handen !

 • Onze motorrijinstructeurs hebben een passie: motorrijden !

 • Wij rijden dan zelf ook tijdens het lessen op de motor achter de cursist aan

 • Ieder jaar organiseren wij een tourtocht met BBQ voor alle ex cursisten + introducé

Haal gratis je theorie-examen

De online theorieopleidingen die wij verzorgen is geheel gratis bij onze pakketten. Met behulp van een systeem dat gelijk is aan die van het C.B.R. wordt u voorbereidt op het examen. Ook staan de nieuwste vragen duidelijk uitgelegd.

Begin met praktijklessen

Als je begint met lessen heb je de keuze uit de lichte of zware categorie motor. Tenminste, als je 24 jaar of ouder bent. Indien je jonger bent, ben je verplicht om op de lichte motor examen te doen. De motoren die wij voor de praktijk gebruiken zijn de Kawasaki Z650 ABS.

Als je jonger dan 24 jaar bent kun je op zijn vroegst op je 22e een zware motor besturen door het volgende traject af te leggen:

 • 18 Jaar rijlessen volgen + theorie, AVB en AVD examen doen op een 125 cc max. 11kw motor

 • 20 Jaar opnieuw AVD examen doen op een max. 35kw motor. (dit kan al een met een teruggedrosselde 650 cc)

 • 22 Jaar Opnieuw AVD examen doen op een volvermogen motor met min. 35kw

 • Een andere optie is: om de middelste categorie motor over te slaan en te beginnen op de 125cc motor, vervolgens te wachten tot je 24 jaar bent en opnieuw AVB en AVD examen af te leggen op een volvermogen motor van min. 35kw.

 • Per 31 december 2013 is de wetgeving weer aangepast en mag je vanaf 20 jarige leeftijd direct op cat.A2 beginnen (35kw) zonder cat.A1 (125cc) gedaan te hebben!

Lees meer over theorie en praktijk via Motorrijschool Vink

Meer weten?

Om aan te melden voor een van onze diensten, kan je gebruik maken van het aanmeldformulier. Meer informatie over de pakketten kan je hier terugvinden. Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Relevante pagina’s: